diumenge, de setembre 03, 2006

Diferències...

Casaments. Pisos. Hipoteques. Anuncis de casaments. Dates de casaments. Llocs per fer el convit. Preu dels coberts. Preu dels fotògrafs. Àlbum de fotos del casament. Vídeo del casament. Possibles canvis de pis. Ampliacions d’hipoteques. Pujada de l’Euribor. Revisions d’hipoteques. Intencions de tenir criatures. Futurs pensaments de comprar cotxes familiars per poder-hi posar les criatures.

Som en un sopar d’aniversari i totes les converses giren entorn aquests temes. Ens coneixem de fa anys i tots 11 tenim més o menys la mateixa edat, però em sento un bitxo raro. Tinc la sensació d'anar a contracorrent o de viure en un altre món. Perquè jo vull marxar a viure sola. Perquè encara no penso en casaments, ni en casetes amb jardí, ni en monovolums, ni en tenir criatures. Perquè les meves prioritats ara mateix són unes altres i, tota la resta, si ha de venir, ja vindrà quan hagi de venir. Està clar que totes 2 opcions són igualment respectables però... als 26 anys... m’ho hauria de fer mirar per pensar diferent de tota la resta?

7 comentaris:

Cris ha dit...

Tranqui, ja en som dues! Jeje...

Per cert, saps qui està embarassada?! La Mariona! Qué fuerte!!!!!

Anònim ha dit...

no,dona,no...però pensa en que despres se't passara l'arròs! je,je...es conya! tot arriba quan ha d'arribar, mentrestant, aprofita perque despres....diuen,he sentit a dir..que no tens temps per res!!

Anònim ha dit...

Eli, no desesperis, som unes quantes les que estem com tu!.
I si anar a contra-corrent significa tenir una feina que t'apassiona, gent amb qui compartir bons moments, llibertat d'escollir si arribes o t'en vas, si surts o entres, si aquest o l'altre, i poder fer el que et ve de gust en tot moment.. que per molts anys duri la contra-corrent.

Eli

Anònim ha dit...

Eli,

Sóc un seguidor anònim teu (no em perdo cap 24 hores quan hi surts tu) i jo em presto a fer-te a canviar d'idees.

Un petó

Anònim ha dit...

Eli, no saps com t'entenc. Jaja però ja ens arribarà el moment de hipoteques i casaments. Carpe diem

Cris Puig

Anònim ha dit...

Eli, no siguis tonta, que si ara et cases, et lies amb hipoteques i coses vàries...els meus nens no podran tenir la tieta Eli de Mansou!!
Bisitos, et truco a la nit!
Joana

Anònim ha dit...

Admirador secret: ets l'admirador de sempre o t'acabes d'estrenar en la teva admiració per la periodista més explosiva del Maresme?