diumenge, d’abril 30, 2006

De vermuts...

Després d’haver sortit divendres i dissabte fins a altes hores de la matinada i després d’haver dormit pràcticament totes les hores de sol del diumenge, em sembla que aquesta nit toca fer alguna cosa tranquil·la.
Així serà més provable que demà m’aixequi a una hora prudent i tingui temps de fer alguna cosa productiva com per exemple anar a fer el vermut en alguna terrasseta: una clara, unes patates fregides amb salsa espinaler, unes olives i uns “berberetxus”... mmm...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nena! Quin post més curt! Pensava q anaves a explicar alguna anècdota relacionada amb aquells vermuts q et feies amb l'Eva dissabtes o diumenges després de perseguir les declaracions d'un polític; els q et fas a Can Margarit amb la troup de TVM.. o els q et faràs amb mi el cap de setmana q ve, o quan faci millor temps, després de torrar-nos a la platja -o abans de torrar-nos a la platja... Ai! Quines ganes q sigui ESTIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Petonets.
B.

Oriol Rodríguez ha dit...

Menys vermuts i més estar pel que has d'estar....

Anònim ha dit...

estic apalancada al llit... un personatge vestit de blau marí apareix de cop a la meva porta,i s'hi queda plantada, deixa la mirada perduda per la finestra i de cop i volta diu:

-Carai quin dia de vermut!

(em va impactar que en vès de "bon dia" o "què vas fer ahir pendó??" diguessis això)