diumenge, d’octubre 15, 2006

Repòs i ConfidencialCAT

Vaig a un segon metge. Em recomana que em posi el collarí (o com se digui) i que faci repòs tot el cap de setmana. I aquí estic. Fa 48 hores que pràcticament no surto de casa. Només ho he fet per anar a dinar (ahir al migdia) i per anar a comprar el diari i llegir-lo en una terrasseta (aquest matí).

La veritat és que estic una mica que em pujo per les parets. No acostumo a estar-me mai tantes hores seguides tancada entre quatre parets. Des de divendres al vespre que només he fet que dormir, estar estirada al sofà, llegir, mirar la tele i navegar per internet. I, és clar, he tingut ocasió de veure el polèmic ConfidencialCAT. La veritat? Penso que CiU l’ha cagat i que pot ser que aquest DVD se’ls hi giri en contra (li diuen efecte “boomerang” oi?).

Crec que és massa maniqueu. Bons contra dolents. Els bons han de recuperar allò que és seu, i que els dolents els han pres i destrossat. És evident que el tripartit ha comès errors, com també els va cometre el govern Pujol. Perquè tots els governs la caguen. Siguin del color que siguin. Però amb una crítica tan passada de voltes, crec que el document perd la credibilitat per convertir-se en un pamflet.
El que és evident, però, és que han aconseguit escalfar l’inici de campanya. Caldrà veure ara com evolucionen tots plegats durant aquests 15 dies. Passi el que passi l’1-N, serà interessant i emocionant.

I... després de les eleccions... què passarà? Tripartit? CiU + PP? CiU + ERC? Sòciovergència? Govern en minoria de CiU amb suports puntuals del PP o d’ERC? Ves a saber... travesses se'n poden fer de tots colors i per a tots els gustos!

2 comentaris:

Cisco ha dit...

Ja m'esperava jo una sortida com aquesta de Convergència, però estic d'acord, i espero, que se'ls pugui girar en contra. Les travesses els són favorables però mai se sap. El que si que ha de pujar és l'intenció de vot (hem baso en l'última enquesta publicada a La Vanguardia)

xavier ha dit...

Millore't nena!