diumenge, de març 11, 2007

32 a 3

Aquest post està dedicat a tots aquells homes que divendres a la nit es van quedar a casa...


Sopem totes 3 juntes, feia molt de temps que no ho fèiem. Ens posem al dia i parlem de tot i de res, de problemes i d'il·lusions... Una ampolla de vi després, seguim xerrant i ho acabem relativitzant tot. A les dues de la matinada donem la sobretaula per acabada i decidim posar-nos en marxa. Ens arreglem i marxem. Per les hores que són, decidim anar directes a Privat.

Aparquem sense problemes, hi ha molt de lloc lliure. Som conscients que és divendres i que, per tant, no estarà precisament massificat. Però entrem i és buit, pràcticament buit. De fet, crec que mai m'havia semblat que era tan gran aquesta sala. Demanem un martini per cadascuna i, després de tirar un dels cubates per terra no sé com, decidim posar-nos a ballar.

La sala segueix pràcticament buida. Mirem al nostre voltant i és llavors quan ens n'adonem. Sembla increïble. Estan repartides en grups de 3 o 4 per tota la sala i totes van vestides de color negre. N'hi ha 32 i nosaltres no en som cap excepció. 32 dones i només 3 homes. Mai havíem vist una cosa igual. Fent els càlculs, tocaven a 0,09 homes per cada dona. O a 10,6 dones per cada home, depèn de com es miri!

Sabíem que al món hi ha més dones que homes, però... mai no havíem pensat que la desigualtat numèrica fos tan bèstia!!! És real??? O potser només va donar la coincidència que ells van preferir quedar-se a casa???

5 comentaris:

Josep Maria ha dit...

ostias.... i jo a km de distancia de privat! espero que quan torni al mes de maig encara passi aixo!
ara heu de buscar els locals on passi lo contrari, que segur q tmb n'hi ha!
jejeje

Anònim ha dit...

Jeje! Has oblidat aquell moment històric, quan van entrar per la porta gran el Cristian i el Jofre.. La reacció de tots dos va ser molt bona: "Collons, més q una discoteca sembla un funeral on només hi ha dones!" Jeje!.. Però, com a mínim, ens ho vam passar bé. I sense homes, eh?!
Petons.
Betty.

Miquel ha dit...

Haurem de anar més sovint al privat aquest

Anònim ha dit...

ooohhh! I jo a casa pelant patates.

Anònim ha dit...

i jo on era? M'arrepentiré tota la vida d'això!!! El millor del millor solitàries i jo ni m'entero...