diumenge, de gener 01, 2006

Any nou... vida nova?

És 1 de gener. Dia de ressaca i de dinar familiar (qui va ser l'il·luminat que va inventar-se el dinar de Cap d’Any?? Si mitja família només hi és de cos present perquè està totalment perjudicada!!). A més a més del dinar, però, la celebració familiar d’aquest any ha estat per duplicat perquè també hem organitzat una festa sorpresa per la meva iaia, que avui fa 80 anys!!! Tan de bo jo hi arribi tan bé com hi ha arribat ella!!

A més a més de les celebracions, però, l’1 de gener també és el dia del calendari en què tothom fa els típics propòsits d’any nou. Que si m’apuntaré al gimnàs, que si faré règim, que si estalviaré, que si deixaré de fumar, que si m’apuntaré a anglès, que si em menjaré el món... Uns propòsits que, no ens enganyem, al cap de dos dies estan enterrats en un calaix i no tornen a sortir fins el 31 de desembre! Jo acostumo a ser de les que el 3 de gener ja els he desat en un calaix. Però cada any els faig, no fos cas que amb el canvi d’any m’augmentés la força de voluntat per tot allò que no en tinc!!

Per aquest 2006 només faig un propòsit, però molt important: independitzar-me. Tal i com està el panorama és un repte molt difícil. Ho sé. Però diuen que amb força de voluntat s’acaba aconseguint el que un vol, oi? Doncs a partir de demà començaré a treballar per aconseguir-ho!

Espero que els vostres propòsits i desitjos per l'any nou també es facin realitat. Feliç 2006 a tothom!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pel teu escrit. Tens raó amb els propòsits, jo aquest any he optat per no fer-ne. Bé BON ANY!!

Anònim ha dit...

jo crec k akest proposit depen ´+ de l'economia k d la força de voluntat eh!! i pensa que si marxes la mare et deixa sense habitació!
Jo no m'he fet proposits... per trencar-los no serveixen xD a més, a viure com ets en realitat, res de fer-se proposits per canviar, a no sé k sigui una cosa k si no canvies acabaras malament.

feliç 2006

Unknown ha dit...

FELIÇ 2006!!!!!!!!!!!!!!!
En el meu cas estic d'acord amb tú Eli, això de independitzar-se és un propòsit que més aviat es converteix en una utopía. Espero que el cap d'any vinent parlem del nostre meravellós pis i poguem seguir montant les festes aquestes tan originals amb la gent de la Tele.
Per cert demà.. vuelta a empezar...

Anònim ha dit...

Jaja, he rigut molt amb les propostes de Cap d'Any. Jo vaig optar per una d'aquestes festes privades al meu piset (bueno, és més del banc que meu...), i la veritat és que vaig tenir una gran ressaca (i això que estava de guàrdia, arriba a passar algo el cap de setmana i no vull ni pensar en el meu aspecte!!!).
Res, que jo pel 2006 demano un/a germanet/a per l'Ona, aprovar les opos i treure'm el carnet per venir-te a veure al teu nou pis de Masnou!
Una abraçada!
Joana
PD. Jo ho vag intentar, però la loteria de la Grossa va passar de llarg de Sort...ja és mala sort, joder!

Anònim ha dit...

I NO EXPLIQUES COM T'HO VAS PASSAR PER CAP D'ANY?
AL FINAL QUINES CAMPANADES VAS VEURE??? JEJJE