dimecres, de febrer 15, 2006

El PP i Catalunya


A Catalunya no es pot estudiar en castellà, és un idioma perseguit. A Catalunya som molt insolidaris i l'objectiu de l'estatut és putejar la resta d'espanyols. Perquè l'estatut no és bo per ningú, pels catalans tampoc. Per això el Partit Popular està recollint signatures en contra de l'estatut, per fer-nos un favor...

Cal tanta manipulació? Cal tanta demagògia? Calen tantes mentides? Cal enganyar els ciutadans??? Estic indignada. Em vaig indignar quan vaig veure que començaven a recollir signatures contra l’estatut per tirar endavant el referèndum, em van indignar les respostes que Rajoy va donar a la Mònica Terribas durant l’entrevista d’abans d’ahir i m’he acabat d’indignar aquest migdia quan he sentit les falques publicitàries que ha fet el PP d’Andalusia.

Quins collons. M’indigna que vagin a muerte contra Catalunya i que a sobre ho facin mentint tan descaradament. I no entenc com els peperos catalans poden seguir callant la boca i donant suport a aquesta campanya de desprestigi contra el seu país (i si no volen dir-li país, doncs és la comunitat autònoma on viuen i treballen). O potser no diuen res perquè no poden. Perquè si obren la boca per criticar, els passarà el mateix que al regidor de Lloret de Mar. Que els fotran al carrer.

Si ara ja fan aquesta campanya de crispació i intenten manipular l’opinió pública distorsionant d’aquesta manera la realitat, no vull ni pensar fins on seran capaços d’arribar quan torni a ser època d’eleccions. L’única part positiva és que, com a mínim, ja no hi ha l’Urdaci per ajudar-los a fer la feina.

4 comentaris:

Cris ha dit...

Ara el Rajoy no para de repetir que tot el que vol és "libertad, mire usté". Ho va repetir uns 500 cops a l'entrevista amb la nostra gran Mònica. Com deia algú... "Cuánto cabrón!". Sin más.

Anònim ha dit...

Aquest matí he escoltat les falques peperes...fan por,semblen de l'epoca de la guerra: alistate,la patria te necesita!

Anònim ha dit...

Trobo que totes les declaracions que ha fet el PP al llarg dels anys no deixen de ser pura estratègia: saben ( i de fet els hi funciona) que anant en aquest to i aquests arguments, guanyaran més vots que no pas en perdran, no els fa res confrontar dos territoris i crispar el que calgui, tot s'hi val per tenir el poder.

Enric Draven ha dit...

Son chusma eli, pero tot cap pel seu propi pes!

salut!

Enric
PD: pero fan rabia eh XDDDD