dimecres, de febrer 01, 2006

Vides creuades

És emotiva, sensible, curiosa, original, treballadora, intel·ligent, impacient, nerviosa (algunes vegades el seu nerviosisme i atabalament fins i tot podria qualificar-se d’histerisme transitori, jeje)... És una apassionada del periodisme i, per sobre de tot, li encanta estar amb els seus amics. Li agrada la poesia, el cinema, la música i viatjar. Té molta curiositat per la numerologia (es diu així??) i pels horòscops. Escriu molt bé (és la típica que sempre guanyava els premis literaris del cole) i, si segueix endavant amb una cosa que té entre mans, estic segura que donarà que parlar... (però no tingueu por que es faci un bloc no...)

És la Betty. Es podria dir que som amigues de tota la vida en el sentit literal de la frase. De fet, els nostres camins s’han anat creuant des de ben petites i, entre altres coses, són aquests creuaments constants els que han fet néixer aquesta amistat. Sempre ens hem trobat per tot arreu: vam anar a la mateixa escola del Masnou des dels 3 anys, de petites jugàvem al torneig de futbol d’estiu, després totes dues vam anar a fer BUP i COU al mateix col·legi, ens hem anat trobant sempre fent cafès o sortint de festa pels mateixos llocs, vam estudiar Humanitats i després Periodisme a la Pompeu (per una qüestió d’edat, sempre ha anat un curs per davant meu...) i ens hem trobat durant anys “estudiant” a la mateixa biblioteca (o passant la tarda, depèn del cas!). I, la última coincidència, encara dura: fa dos anys, va començar a treballar al Tribuna i, mig any després, jo vaig començar a treballar a TVM. Això vol dir que els nostres camins segueixen creuats, una vegada més.

Tot això ha ajudat molt a que, encara que siguem radicalment diferents i que tinguem caràcters completament oposats, el pas dels anys ens hagi anat unint i hagi crescut una bona amistat. Suposo que la clau també està en el fet que, malgrat ser tan diferents, hem sabut trobar els punts d’unió. I que duri! Avui és el seu aniversari, fa 28 anys. Per molts anys!!! Disfruta’ls i nena... a aprofitar el temps, que ja saps a què estem condemnades!! Jejeje...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic a punt de plorar...
Gràcies, Eli.
Ets una gran amiga, la millor.
Un petó molt fort.
Betty.

P.D. A tots els sorpresos: sí, faig 28 anys...
Què passa? Jejeje!

Oriol Rodríguez ha dit...

Felicitats! Una pregunta: feieu vela juntes també?

Anònim ha dit...

Per molts anys Betty!
Veig que un comentari que li vaig fer un dia pel msn a la Eli està donant els seus fruits!!
Crec que vela no feien, jugaven a futbol al casino!! Segur que deuen tenir aquelles fotos que es feien al final de la temporada somrient les dues i amb els trofeus de guanyadores a les mans!!!!
Deuen anar de compres a La Roca (ho dic per un blog que he llegit i he rigut molt)
Marc