dimecres, de juny 28, 2006

Hoy puede ser un gran día!

Em llevo més aviat del que és habitual i, abans d'anar a la feina, estenc la roba i aprofito per ordenar l'habitació, que falta li feia. Agafo el cotxe i vaig cap a la feina. Després d'escoltar el butlletí de les 10 a Catalunya Ràdio, canvio d'emissora i comencen a sonar cançons que m'acaben de despertar i em fan pensar que avui pot ser un gran dia i que només són les 10 del matí.

I efectivament, el dia segueix bé. A dos quarts d'onze estem menjant pastetes i brindant amb cava per celebrar l'aniversari de l'Anna Palà i, una hora més tard, la Betty em diu que avui fa un any que va tenir un greu accident del qual va sortir-ne ilesa. Així que, com diu ella, avui fa un any que va tornar a néixer i s'ha de celebrar por todo lo alto! I ho celebrarem aquesta mateixa nit: anirem a la platja a veure el castell de focs de la Festa Major del Masnou i després ens quedarem per fent poble fins que el cos digui prou!!

Hoy puede ser un gran día... plantéatelo así!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, avui pot ser un gran dia.
I demà..
I passat demà..
I l'altre i l'altre i l'altre..
Tot allò q ens amoïna no sempre és important.
Només ens ho sembla. Cal aprendre a relativitzar els "grans problemes" i a valorar el millor de les petites coses.
Jo ja ho he fet. Serà per això q avui em sento més feliç q mai.
Merci, Eli.
Un petó.
Betty.

Anònim ha dit...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Prices of dresses in the 1920's soccer cleat size 14 4e Renault gdynia transfer case for 1995 toyota tacoma