dimecres, de juliol 26, 2006

15 minuts d'histèria

Vaig a obrir la porta i veig que no puc. No passa res, es deu haver encallat. Amb tota la parsimònia, ho torno a intentar: torno a posar el baldó, el torno a treure, agafo el pany, intento obrir la porta i no puc. Merda. M’he quedat tancada al lavabo. Fa una calor espantosa. Crido tots els noms de tots els meus companys de feina però no em senten. Dono cops a la porta i tampoc no em senten. Em començo a posar nerviosa. Aquí hi fa molta calor. Començo a suar. Segueixo picant a la porta i segueixo cridant. Cada vegada més fort. Però no serveix de res, no rebo cap resposta.

M’assec i penso que, tard o d’hora, algú haurà d’anar al lavabo. I si no, suposo que tard o d’hora, algú em trobarà a faltar!

Miro el rellotge. Fa 10 minuts que sóc aquí tancada. M’estic asfixiant, m’està agafant claustrofòbia i estic molt nerviosa. I penso que d’aquí a mitja hora hauria de ser a l’ajuntament perquè començarà la Crida. I que encara em poso més nerviosa, gairebé histèrica. Però de cop i volta, sento la meva salvació: unes xancletes que caminen pel passadís. Torno a cridar com si estigués posseïda i, per fi, em senten!

Comença el show. Mentre jo segueixo tancada en un espai que deu fer poc més d’1 metre quadrat i estic a punt d’agafar un atac de nervis, a l’altra banda de la porta es posen mans a la obra. Però ja se sap com van aquestes coses. Mentre un treballa, l’altre li diu el que ha de fer, els altres riuen i hi ha algú que comenta la vocació de servei públic de Televisió de Mataró.

Finalment, després de gairebé 20 minuts, la porta s’obre i em reben amb un aplaudiment. Encara que sigui durant un moment, tots riem. D’alguna cosa ha servit haver estat a punt de patir un atac de nervis, un cop de calor i un atac de claustrofòbia!!!

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Les màgiques i meravelloses xancletes es disposaven a fer el camí de cada dia, des de la secció xiringuitos fins la redacció.
Amb un pas lent però constant anaven directes al seu destí quan de sobte:
Núria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Una veu histèrica i sense control sortia de la porta del lavabo de les dones... era la Eli, s'havia quedat tancada i estava nerviosa... (Quedava una hora i poc perquè hagués de retransmetre la Crida en directe)
Jo no podia obrir la porta així que vaig avisar a la resta de companys feina, per veure qui era prou manetes com per arreglar el pany.
Al final a basde de forçar la porta ho van aconseguir i l'Eli va sortir vermella com un tomàquet. La vam aplaudir (ho havia passat malament)
Ella sempre donarà les gràcies a aquelles xancletes que van sonar pel passadis i que la van salvar.

Una gran anècdota...

Anònim ha dit...

Juas juas juas
Què divertit! Jo un dia vaig viure una cosa semblant a un ascensor. Va costar 1h i 15'...

Anònim ha dit...

Hi ha coses q només et poden passar a tu: trencar cadires, tancar-se al lavabo, caure per terra...
Visca la naturalitat!!!

1 petó

Eli

Anònim ha dit...

A mi em va passar una cosa semblant un dissabte a les 5 de la matinada. Tornava tot fet polvo d'anar de juerga i la porta per entrar a casa es va atascar i no podia entrar a casa :-( El serraller va trigar dos hores a arribar XD

ruth ha dit...

Jo sóc especialista a quedar-me tancada als lavabos, tot i que ara porto una bona ratxa.
Una de les més patètiques va ser quan em vaig quedar tancada a la facultat i va haver de rescatar-me... un professor!!!
Els dos anys següents es descollonava cada cop que em veia.
Quina vergonya!!

Anònim ha dit...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Men s sweaters gmc replacement part ford excursion offroad parts ford cougar lost key 1980's tv sitcoms tennis clipart http://www.columbia-jackets.info/nexium_use_instructions.html Mazda co ford truck auto parts Lcd2c dlp projectors wholesalers in hong kong Dental i.v sedation faucets delta reducing cellulite through diet Proactiv repairing lotion discount Buspirone and alcohol Ford explorer stuck in park

Anònim ha dit...

Looking for information and found it at this great site... Long term use side effects ultram financial planning Exlax and xanax Rechargable batteries solar Hardcorehardcoreiresults.php qq meridia mazda ringtone acne Cheap calling card p xxxxx training management online poker tournament http://www.imitrex-7.info sacramento toyota trucks Toronto seo company Can you break in half zocor 80mg brakes volvo sports nip slip Role of financial advisor Paxil side effects headaches Cost of liposuction belly Problems with mitsubishi diamante