dimarts, d’agost 15, 2006

Un giorno, una multa!! - Vacances III -

"Ma non chi credo!! Un giorno, una multa!!" (o com s'escrigui!). Rient de nosaltres com una boja i amb tot el "descaru", sacsejant una fotocòpia de la multa i amb aquestes paraules. Així ens va rebre la recepcionista de l'hotel quan vam baixar a esmorzar l'endemà d'haver llogat el cotxe.

Sí, ens van posar una multa per aparcar malament un Smart. Ja té collons. Aquesta va ser la culminació d'un llarg dia en plan Thelma i Louise: nosaltres, el mapa de Sardenya i les bosses de la platja. No necessitàvem res més. De fet, d'haver-ho necessitat, tampoc no hi hagués cabut. I, si haguéssim trobat en Brad Pitt pel camí, tampoc no l'hauríem pogut recollir.

En fi. Després d'haver après a fer anar l'Smart sense frenar bruscament a cada stop (no havíem conduït mai un cotxe automàtic, i costa agafar-li el punt), vam recórrer mig Sardenya amb el cotxe del Dr. Slump. Un cotxe que no podies posar a més de 100 km/h perquè semblava que estigués a punt d'enlairar-se. Un cotxe de l'Arare que tenia enganxats dos cartells a costat i costat que es veien d'una hora lluny i que indicaven que era un cotxe de lloguer. Un cotxe al qual no li teníem ben preses les mides perquè, tenint en compte que deu fer 1metre i mig de llarg, buscàvem places de 3 metres per aparcar-lo. Però ens era ben igual que la gent ens mirés perquè portàvem un cotxe de lloguer i perquè muntàvem un show cada vegada que havíem d'aparcar. Anavem ben contentes i somrients dins d'aquell micromachine de color vermell!!

I la multa... doncs tenint en compte que a Sassari, la capital de Sardenya, ens vam posar en contra direcció sense voler i que, a l'Alguer, ja a la nit, vam estar a punt d'atropellar un motorista que va sortir d'on no havia de sortir... benvinguts siguin els 35 euros que ens va clavar aquell "simpàtic" policia italià per aparcar davant d'una megasenyal de prohibit aparcar que no havíem vist!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort que només el vam llogar per un dia, no vull imaginar què hauria passat si ens haguéssim decidit a llogar l'Smart tres dies més...

Anònim ha dit...

Tu vés conduint així que en 2 setmanes et quedaràs sense punts...

ORIOL