divendres, de desembre 29, 2006

Misión cumplida!!

Avui és un gran dia. Per fi s'ha fet realitat l'únic objectiu que em vaig marcar per aquest any que ara s'acaba. Ho sé, una mica més i no hi sóc a temps, però encara falten un parell de dies per acabar l'any!

Aquest matí m'han donat les claus del pis!! Per una vegada, allò de "any nou, vida nova", serà veritat! Ara aquests dies hi haurà una feinada per deixar-lo ben maco: pintar, netejar, decorar...
Després, tocarà una altra feinada, la d'independitzar-me amb tot el que això comporta: aprendre a cuinar alguna cosa més que pizzes, aprendre a fer rentadores sense destenyir la roba, aprendre a fer secadores sense encongir-la, aprendre a planxar... no sé pas quina de les dues feinades serà més difícil!!! jejeje. Em sembla que aquests seran els objectius del 2007: aprendre a viure sola i aprendre a fer les feines de casa!

Ah... i deixaré de fer vida a Mataró. Ara ja, directament, hi viuré. M'hauré convertit, doncs, en una mataronina d'adopció amb totes les de la llei. Però això no vol dir pas que renegui del Masnou!!!

12 comentaris:

Etain ha dit...

No se pas si seré capaç d'evitar el riure quan arribis a la tele amb cara de mala llet perque has cremat amb la camisa amb la planxa...
I lo del dinar... No et preocupis ja fare una recol.lecta per comprar-te un llibre de cuina

Anònim ha dit...

Ostres nena me'n alegro molt per tu. Jo ara com ara no em puc indepeditzar, bé encara em queda una esperança si em toca la lotèria

Cristina Puig

Anònim ha dit...

Hola mataronina,

això d'independitzar-se està xupat, no tinguis por. Ara bé, cada vegada que entris al pis mira a sota el llit, no fos cas que això de la independència només sigui una il·lusió.

Si no vols rentar i planxar, a la tintoreria de la plaça de les Tereses 5 camises, 8 euros ( i bastant bé).

Molt bon any!

Elisabet ha dit...

jajaja gràcies pel consell Vladimir, m'ho apuntaré per si fa falta!

Cris ha dit...

Ei Eli! Felicitats pel pis!!!! El marujeo és fàcil, però perquè ens hem d'enganyar... com la mama, ningú no ho fa! Tot i així, això d'independitzar-se és fantàaaaaaaastic! A disfrutar! I bon any!!!!!!

cristi ha dit...

Ya era hooooooooooooraaaaaaaa!
Felicidades!!!
Ya verás que todo es más fácil de lo que parece.
UN BESO MATARONINA!!!

Anònim ha dit...

A veure, repeteix amb mi: el sabó de la rentadora va al lateral del caixetí i el suavitzant al davant. Si obres una rentadora l'has d'estendre perquè sinó, després la roba agafa pudor de podrit, i sí, el "motxo" i el pal van per separat. Ah, i no facis com jo, que el primer dia que vaig pillar l'aspirador no el vaig enxufar i em pensava que no anava!!!
En fí, benvinguda al món del Pato W.C., del glassex i el Fairy!! De tota manera, té raò la cristi, que no és tant difícil com aparentment sembla! Ànims i feliç 2007!
Joana

Unknown ha dit...

Benvinguda a Mataró Eli, aquest també és el meu objectiu èl 2007. Ja saps això de fer les coses de la casa té la seva feinada però no és res de l'altre món.

Petons

Anònim ha dit...

enhorabona! ja veuràs que això de les feines domèstiques es un rotllo "necessari"...però és qüestió d'organització (com anem d'això?)

Nadia ha dit...

Si et serveix per alguna cosa, jo encara no sé planxar i porto dos anys independitzada... i el tema cuina, hi ha uns preparats als congelats dels supers estupendos! Felicitats i benvinguda mataronina!

Anònim ha dit...

ai... tu i el pis, pos no has rallat poc...

m'has encomenat la il·lusió que et fa, però que sàpigues que també em queda un no sé què aquí dintre que em fa pensar que la mare ja no et preguntarà si vens a sopar o a dinar, que ja no invadiràs el sofà els diumenges vagos, que no em saludaràs pel matí amb el teu jeto de subada, que ja no et sentiré arribar quan estic al llit sense poder dormir, que tindré un taxista menys a casa...
...et trobaré a faltar =*

Ferran Porta ha dit...

Ei Eli!
T'havia perdut la pista des de fa dies... ara llegeixo aquest post teu i aprofito per:
1. desitjar-te un bon any (hehe... sembla conya però nooo!) i
2. donar-te l'enhorabona per la independència acabada d'adquirir.

Vagi bé!
PS: Ara ja et tinc fitxada; no te m'escaparàs altre cop :-)