dimarts, de desembre 27, 2005

El dipòsit del Fiat Punto i el Whisky

Que una amiga et digui que l’acompanyis a posar benzina, és normal si aneu juntes en cotxe. Que l’hagis d’acompanyar quan ella va amb el seu cotxe i tu amb el teu i aneu cap a destins diferents, ja no és tan normal. Que t’expliqui que necessita la teva companyia perquè no sap com es tanca el dipòsit de benzina del seu cotxe i que hagi d’acabar avisant el pobre “gasolinero” perquè li tanqui, fa riure. Però que això encara li passi quan fa 7 mesos que posa benzina al seu Fiat Punto... no té preu!! (Potser que n’anem aprenent eh?? Jejeje)


Que la nit del 25 de desembre trobis un pobre gosset tremolant al mig de la nacional 2, no és gaire normal. Que tu i els teus amics l’agafeu perquè no l’atropellin, podria dir-se que és sensibilitat cap als animals. Que miris la placa del gos i truquis a l’amo i l’home no es presenti a buscar-lo, és que té molta barra. Que truquis als mossos, aquests et desviïn a la Poli Local i aquesta al 010, és treure’s el mort de sobre. Que la veterinària et digui que no es pot fer càrrec del gos ni per una nit, suposo que deu ser que compleix ordres. Que finalment l’amo vingui a buscar el gos després de trucar-lo tres vegades, és ser mooolt lent de reacció o tenir uns collons com un toro. Que aquest show hagi estat entre les 0:30 i les 2 de la matinada quan la teva intenció era estar prenent una copa durant aquesta hora i mitja... és fer una cosa diferent. Però que a sobre el gosset es digui Whisky... no té preu!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Eh eh eh!... De q vas? Q tu tampoc no vas saber tancar el dipòsit! I només fa 3 mesos q utilitzo aquest cotxe. El mes d'agost vaig estar fora i no compta!... Jejeje!
No signo, per respecte a mi mateixa.

Anònim ha dit...

sóc testimoni del rebel tap de benzina. La visió externa des del seien de copilot de l'acompanyant és un bon punt de vista, pots ser objectiu, pero no ho seré.
sincerament em va sobtar que cap de les dues noies amb "experiència" com a conductores no sàpiguen tancar un tap de benzina, és òbvi que jo sense experiència i sense carnet no n'hagués sàpigut, per això senzillament em vaig quedar asseguda al cotxe observant des de la distància i rient-me de la situació mig camuflada darrere un vidre de l'opel corsa

Oriol Rodríguez ha dit...

Tranquil.la qui siguis. Jo vaig tenir un opel corsa i durant mesos no vaig saber com cony anava el dipòsit de la benzina. No sé qui els inventa però no hi ha dret.

Anònim ha dit...

Solo hubiese faltao que os hubiesen parao los mossos y, conduciendo el perro, hubiese dado positivo.

Por que te crees que abandoné al whisky? Me lo recomendó el médico!....O fué el veterinario? Mierda: El Whisky ha hehco su efecto.

El Puto Amo (Del Whisky).

Anònim ha dit...

Ei! Jo tb tenia un Opel Corsa! Fins que va morir un dia d'estiu, el mateix dia q jo vaig ressucitar. Quins temps! Però ara q hi penso: era molt fàcil posar-hi benzina, no?
Amb això ja van dues casualitats. Està clar: és un senyal del destí.
La q voldries q et tirés els trastos.
Jajajajaja!

Oriol Rodríguez ha dit...

Betty: els trastos, que jo recordi, els tires a en Burgada!

Ramon Bassas ha dit...

Per cert, t'he llançat un repte: a veure si poses en un post la notícia més rellevant de l'any 2005. I després, demanes a 5 persones més que ho facin. L'acceptes?