dimecres, de desembre 14, 2005

Serà veritat???

Segons les normes de joc, avui m’ha de passar una cosa “inoblidable”. Ahir a la nit vaig rebre un SMS d’aquells que acaben amb una frase tipus “si envies aquest SMS a 5 persones, demà et passarà una cosa inoblidable”. I sí... el vaig reenviar. Vaig pensar “va, fes-ho, per si un cas...”. Perquè se’t complís la predicció, t’havien de retornar el missatge 3 de les 5 persones. He de confessar que vaig fer trampes. Em vaig voler assegurar el tret i el vaig enviar a 7 persones. No fos cas... Aquest matí me l’havien retornat 4 persones. Són més del 50% i... per tant... segons les normes del joc... això vol dir que avui m’ha de passar alguna cosa destacada.

De moment, l’únic extraordinari que m’ha passat és que,quan m’he posat a la dutxa, la meva ampolla de xampú (estrenada abans d’ahir) havia estat substituïda misteriosament per una d’una altra marca (i que estava pràcticament buida!!!). Misteris de viure en una casa amb 4 persones més...

Bé... m’ha passat això i també que he dinat a casa amb tota la família. Tenint en compte que últimament a casa no em veuen gaire el pèl i que aviat em demanaran un pòster per enrecordar-se de la meva cara... això també es podria qualificar d’extraordinari. Però avui l'ocasió s'ho mereixia: després d’un any i de passar per una operació, a la meva germana li han donat l’alta i d’aquí res ja estarà donant guerra una altra vegada a les pistes de bàsquet. Llàstima que aquesta bona notícia arribés abans que l'SMS que sino... ja tindria clar quina era la cosa extraordinària del dia!

Així doncs... tocarà esperar a veure com evoluciona la resta del dia. Sino... voldrà dir que he contribuït de manera moooolt estúpida a incrementar (encara més del que és habitual en mi) la fortuna del senyor Movistar.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

...¬¬... podríem dir que el tema xampús... exactament es tracta d'una ampolla de "pantene - rizos perfectos" que ha estat substituïda per una de "fructis - hidraliso"??? xDDDD jo no he estat... però et repetiexo, ets una pija! de poble... però pija :D

Cada dia s'aprenen coses noves, llàstima que tingui contracte i no et pugui fer xantatge demanant-te q em deixis enviar un SMS dient: "va Eli... deixa'm enviar un SMS q dp et deixs la pasta en cadenes xorres que forren al sr movistar" u sigui que tinc una germana supersticiosa i no ho sabia, és bo saber-ho...:P

apa germaneta a les 21:30 st anna eh!!! aiooo

Josep Maria ha dit...

ja,ja,ja
serà bo saber que pot passar durant el dia d'avui... ho comprobarem durant la tarda!
I té raó... la poliche... je,je,je aquests germans!
ciao!

xavier ha dit...

Ànims Pola!
I a tu Eli pensa que pot ser que avui et passi algu extraordinari però que no ha sàpigues valorar. Qualsevol cosa petita et pot canviar la vida i espero que per tu sigui sempre per bo!

Anònim ha dit...

Com que 4? i el meu que?????????????????
Ja estem discriminant...
I tot per no fer-ho com els de movistar volen...

Maria

Oriol Rodríguez ha dit...

Això tan extraordinari és el virus que t'han colat al teu mòbil i als qui has enviat l'sms. Si us quedeu sense targeta d'aquí res, o sense saldu, que no us estranyi gens!!!

Oriol Rodríguez ha dit...

Veus Eli com després de mirar el primer comentari del post se m'ha de donar la raó quan sempre et deia "pija"??? El temps m'ha acabat donant la raó..... :)
Ets pija, de poble, però pija!

Anònim ha dit...

Bé, la teva darrera frase ha espatllat el post que tenia previst deixar-te... :-)
Les coses bones a la vida arriben soles i més quan s'és una persona alegre i positiva com tu; no cal enviar missatgets. Clar que, ben pensat, l'"emoció" d'esperar que passi alguna cosa bona com a conseqüència del teu sms també dóna vidilla i és, en sí, una petita "cosa bona", no?

http://www.fotolog.com/neiba_neiba/