dimecres, de desembre 21, 2005

Que la sort t'acompanyi!!

Cert. És un post que d’aquí a poques hores, haurà caducat. Demà és el gran dia. És 22 de desembre. Demà tots els informatius obriran amb una mateixa notícia: la felicitat feta persona i els nous milionaris brindant amb cava (català o no... depèn d’on toqui i a qui li toqui!).
També és cert que aquest any hi ha menys probabilitat que et toqui la rifa però, si et toca, et tocarà més. Avui, vigília del sorteig, és el moment de fer volar coloms. Què faríeu si us toqués la rifa?

Hi ha opinions per a tots els gustos. Hi ha qui diu que si li toqués la grossa, seguiria treballant i fent vida normal (són els mínims, no ens enganyem!). Hi ha qui diu que liquidaria la hipoteca o, en el seu defecte, se’n faria una. Hi ha qui diu que desapareixeria del mapa i que ningú no li tornaria a veure el pèl (em venen alguns noms al cap i, si la grossa assegurés esborrar-los del mapa, ja estaria bé que els hi toqués! jejeje).

Jo no sé pas què faria... l’únic que tinc clar és que m’escaparia uns quants dies a escampar la boira... Però no desapareixeria del mapa. Encara que em toqués la grossa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que t'ha tocat
Marc

Anònim ha dit...

Nooooooo!!!!.... Un altre any llevant-nos a les 8 (d'altres més tard....), anant amunt i avall a peu o amb el cotxe q encara estem pagant, fent hores extres sense cobrar-les, pensant com pagarem un pis q no podem comprar i somiant amb unes vacances al Carib avui, demà i cada dia de la nostra vida.... Bé, això sempre i quan no ens toqui la loteria el 6 de gener o l'any q ve! Jeje.
Mirem la part positiva: ara no haurem de preguntar-nos si els diners ens canviaran a pitjor i tot allò q ja sabem. Així q res... Com diuen els desafortunats en dies com aquest: sort q tenim salut (i feina).
Un petó.
Betty.

Anònim ha dit...

La loteria ens toca a tots els que't veiem cada dia, per cert, ara que venen aquestes dates tan entranyables(ja semblo un periodista, pero dels dolents)
a tu t'agraden els pastorets?
es mes, explicaras algo dels pastorests???

Anònim ha dit...

els de vic si k escamparan la boira k sempre els acompanya.... cagun dena!