dissabte, de març 11, 2006

Epidèmia a Televisió de Mataró!

Per fi! Després de suggerir-ho, plantejar-s’ho, pensar-s’ho i repensar-s’ho mil vegades, també ho han acabat fent. La Cris i la Maria s’han fet un blog! Per presentar-les, us diré que són dues companyes de feina que s’han convertit en dues bones amigues.


La Maria és d’aquelles persones que vol passar desapercebuda. No l’he sentida mai criticar ningú, ni dir una paraula més alta que l’altra. És tímida i introvertida (de vegades potser una mica massa...), però és d’aquelles persones amb molt bon cor, que saps que mai no et fotran la punyalada per l’esquena i que saps que quan la necessitis, allà estarà. Només li falla una cosa que sembla que ara vol rectificar: ha d'aprendre a dir NO!

La Cris és molt diferent de la Maria. Al principi sembla una mica borde, però darrere d’aquesta cara de mala llet s’amaga una gran persona amb la que tinc moltes afinitats. Té molt de caràcter però al mateix temps és una persona sensible i carinyosa. Quan vaig començar a treballar a TVM, l’Eva Godàs va pronosticar que la Cris i jo ens faríem molt amigues de seguida. I la veritat és que, després de gairebé dos anys, l’Eva podria fer-se vident perquè la va clavar!

Ara, les “tres maries” tenim blog. A TVM la febre blocaire s’ha convertit en una autèntica epidèmia i ja són una minoria els que es resisteixen a obrir-se un blog! I el “culpable” que va portar aquest virus a TVM, el meu estimadíssim Oriol Burgada, deu estar feliç com una campana perquè ens ha acabat enredant a tots! Si no m’equivoco, el primer en caure va ser en Jose Spà. Després vam venir jo mateixa, en Pere Pascual, en Pere Rubí, la Núria Peidro, en Kiko Montoro i l’Esteban Seras. I ara ho han fet la Cristina Gil i la Maria Rodríguez. Queda poca gent que encara resisteixi la temptació!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
només una salutació d'un altre 'pringadillo' del periodisme i també graduat en Humanitats (blog trobat a l'atzar a google, no ens coneixem). És un blog simpàtic i alegre.

Anònim ha dit...

jijiji.... falta la vostre estimadíssima Anna Palà.... XDDD

Anònim ha dit...

ola
a mi tampoc em coneixes em dic nuria i te trobat de casualitat pel gogle, jo estic fent 2ºdeso i man agradat molt les teves histories, pensato pero trobo que podries escriure un diari tipu el diari lila de la carlota o aixi vinga adeu petons