divendres, de març 10, 2006

Un petit gran plaer!

Decidim que ha arribat el moment. Són gairebé les 3 del migdia. Fa sol i bufa una mica el vent, però la temperatura és molt agradable i ens ve de gust anar-hi. Des de l'estiu passat que no hi hem anat. Quantes hores que ens hi havíem passat! Allà... a la fresca i al solet, amb la nostra clara i les nostres braves!! Total, que arribem, triem una taula i ens hi asseiem. És tard, però encara no he dinat. Mentre jo dino, la Cris i la Maria prenen una coca-cola i un tallat.

Al cap d'una estona, acabem totes tres amb una copa de Melody a la mà, assaborint un dels petits grans plaers de la vida. D’aquí uns dies, quan les temperatures pugin una miqueta més, farem la inauguració oficial de la temporada de Can Margarit. Serà amb un dinar que, com no podria ser d’una altra manera, inclourà braves, boquerons en vinagre i croquetes. Torna el bon temps i tornen les ganes de sortir al carrer!!!

3 comentaris:

Oriol Rodríguez ha dit...

Avisa'm que vindré a la inauguració aquesta...

Etain ha dit...

No era Melody, sino crema catalana, i jo no he pres...

Anònim ha dit...

Veig que la Eli fa poble! i va acostumant a les seves amigues a les grans begudes del Masnou!, encara que jo no se on és la fàbrica!
A can Margarit tbe hi vindre jo,deu ser veritat que és molt bo si es repeteix any rera any!!
Marc