diumenge, de juny 10, 2007

Moments i circumstàncies

- Llevar-se més d'hora del que és habitual, anar a comprar el diari i llegir-lo tranquil·lament abans d'anar a treballar mentre esmorzes un cafè amb llet, una taronjada i un parell de llesques de pa amb tomàquet i fuet.

- Anar a veure el "nidito de amor" d'uns amics teus, que fa una setmana que han marxat a viure junts. Portar-los un detallet pel pis i comprovar que l'has encertat.
- Passar una nit horrible amb un mal de queixal espantós i acabar glopejant whisky a les 6 de la matinada per veure si aconsegueixes calmar el dolor. Després, estar 5 dies amb antibiòtic perquè et baixi la inflamació.
- Convidar un parell d'amigues a sopar a casa i que, mentre tu penses quin menú pots fer, elles se't presentin amb un bon grapat de pernil ibèric, formatge del bo, uns fuets espectaculars i un bon vi!

- Comprar un bitllet per internet per marxar 4 dies a Oporto durant el mes d'agost.
- Intentar anar digerint totes les hòsties que t'ha anat fotent la vida últimament, mirar d'anar-te adaptant als canvis i al nou paper que et toca jugar durant una bona temporada. Anar-te ressituant, acostant posicions mica en mica i començar a intentar mirar endavant amb optimisme.

3 comentaris:

vladimir ha dit...

Ei eli,
que la vida circula en un sol sentit, de darrera cap endavant, i per la tele darrerament t’he vist llançada.

Tant de bo les hòsties que ens fot la vida serveixin per millorar-nos, superar-nos, créixer... i totes aquestes coses tan positives.

Ànim i bon estiu (a Porto ves amb chal, les nits són fresques i el vi, de tan dolç, convida).

Anònim ha dit...

Que dramatica eres hija mia...
La cuestion es quejarse...
Debes de sentirte afortunada y orgullosa de poder vivir tu vida, sola con tu pisito y no tener que depender de dos personas llamadas padres....Y lo demas no importa.
A alegrarse se ha dicho.
Y compra un sillon grande que el dia que me de por ir no pienso dormir en el suelo.

Té la mà Maria ha dit...

quins records et porta la nit de Sant Joan ?