divendres, de juny 29, 2007

Escapada!!!

Feia temps que no en programàvem cap però, finalment, ho hem fet. Aquest cap de setmana farem una escapada més que merescuda. Demà agafarem el cotxe i marxarem. Anirem a petar a Tossa, Palamós, Calella de Palafrugell o on trobem hotel. L’objectiu? Platja si el temps ho permet, una paella per dinar, autofotos d'aquelles que en diem de photoshop, un bon sopar, una copa a la fresca i converses fins a altes hores de la matinada! Segur que seran converses d’aquelles que ens agraden tant. Una vegada més, amb un bon àpat o amb una copa a la mà, intentarem arreglar el món en general i els nostres móns en particular. Ens posarem trascendentals, ens posarem trivials, potser caurà alguna llàgrima perquè en algun moment segur que també ens posarem més dramàtiques del compte i, moltes vegades, acabarem rient com a boges per qualsevol parida!

Possiblement, després d’aquesta escapada ens adonarem que, aquesta vegada, tampoc no haurem arreglat el món però... i la il·lusió de creure que podem fer-ho? Això no ens ho treu ningú i... les converses per intentar-ho, tampoc!!! Seran només 48 hores, però seran 48 hores d'aïllament del món real i segur que ens serveixen per desfogar-nos i desconnectar de la rutina i de l’estrès de les últimes setmanes!!! A quina hora quedem??

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tant aviat com es pugui!! Pero comptant que encara m'he de fer la bossa, planejar la ruta, carregar la càmara i tot plegat... ja anem tard!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Eh hola descubreixo el teu bloc esta molt bé.
Salutacions

alojamiento calella de palafrugell ha dit...

Qué suerte! A mi me encanta la Costa Brava y me gustaría poder hacer una escapadita pronto! Para otra ocasión, os recomiendo el Hotel Garbí, se encuentra en Calella de Palafrugell y es perfecto!

Un saludo,
Silvia